CSC 09 – revoluční novinka v gastronomii

SOUS-VIDE – Ať už připravujete maso, drůbež, ryby, zeleninu či dezerty – díky technologii Sous–vide získá chuť všech těchto pokrmů nový rozměr.

 

 

 

 

 

Dnes vám představujeme revoluční novinku – vakuovou lázeň pro šetrné vaření a ohřev potravin.

Ať už připravujete maso, drůbež, ryby, zeleninu či dezerty – díky technologii Sous–vide získá chuť všech těchto pokrmů nový rozměr.
Potraviny jsou chráněny ve speciálním varném vakuovém sáčku a vaří se v lázni CSC SOUS–VIDE při nízké teplotě v rozsahu od 56°C do 95°C. Díky technologii CSC Sous–vide můžete ve Vaší kuchyni tvořit pokrmy pro opravdové labužníky.
Poznejte novou dimenzi vaření!

SKVĚLÉ VÝHODY:

  • Potraviny zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní. (Nedochází k vysoušení, k oxidaci ani k vyluhování potravin).
  • Díky šetrné tepelné úpravě zůstanou zachovány důležité živiny.
  • Potraviny je možno zpravidla připravovat bez přidání tuku a soli.
  • Váhový úbytek v důsledku vaření se sníží o více než 50%.
  • Časová úspora díky novému uspořádání výroby.
  • Výrazné snížení nákladů na energii. Spotřeba energie činí 0,05 kWh! (CSC–09)? Za 1 euro tak můžete přístroj provozovat 150 hodin!
  • Minimální nároky na údržbu.

 

 

Cena od  17.716,-

 

Výrazné snížení nákladů na energii. Spotřeba energie činí 0,05 kWh!

 

 


 

Rautová linka – ideální pro zahradní párty nebo menší kuchyně

AKCE  ZAVÁDĚCÍ CENA  350.000,- sleva 25% 262.500,-

 


 

www.gastroart.cz